Johans vecka speglad av Morgan Carlsson

11/06/2015 by Morgan Carlsson

0 comments

Johan bjuder på skjuts, ser mekanikerna roa sig och oroar sig för sonen.

"Vi gjorde två dagar på Malmby flygfält i början på veckan, där platscheferna på Bauhaus-varuhusen och deras storkunder bjöds på skjuts. Volkswagen var där och visade upp sitt breda modellprogram och jag körde runt folk i en Porsche GT3. Gästerna fick gå runt på olika stationer, där en av dem var att köra genom en konbana med en Golf R. Om nån skulle vara snabbare än mig där så skulle den få utmana mig i rallycrossbilen. Som tur var lyckades ingen med det, ha-ha... De som var snabbast fick en åktur med mig i rallycross-Polon."  

Det blev nog en rejäl upplevelse kan man tänka sig.  

"Ja, det var en av mina passagerare som hade tänkt sig att filma med telefonen, men jag sa att det nog var bäst att han koncentrerade sig på att hålla sig i istället. Efteråt förstod han vad jag menade, he-he... Det var en snabb långsväng vi tog i 180 blås med Porschen. Där fick de hålla i rejält. Jag tror att det är många som inte förstår att en GT3 med standarddäck kan gå så fort."  

Det här var väl ert största sponsorevent den här säsongen.  

"Det var ett rejält pådrag med båda tälten uppställda och fullt med gäster i två dagar. Riktigt bra. Det var också kul att våra mekaniker fick chansen att testa en del av bilarna. De är alltid uppoffrande och servar alla andra hela tiden, men nu fick de också ha lite skoj."   

Men innan det där jobbet så hade du en helg på hemmaplan och har fått vara mer hemma än på väldigt länge.  

"Det var de första två lediga dagarna på raken på sex veckor. Jag gjorde absolut ingenting."  

Förutom att umgås med familjen och särskilt lille Colin då...  

"Ja, han gör framsteg varje dag, små visserligen, men ändå. Han har fått en väldigt fin leksakbil i present från Volkswagen, men han kör inte själv än, trots att han är flera veckor gammal. Ska jag vara orolig, ha-ha?  

Det kommer nog. Du bör också ha hunnit med en del fysisk träning på sistone.  

"Det har varit dåligt faktiskt. Alldeles för dåligt. Men nu ska det kunna bli ordning på det där, särskilt som det ser ut att bli bra väder i några dagar. Jag kanske ska ta fram racercykeln. Den har varit på service hos faster."  

 

0 comments

This thread has been closed from taking new comments.