Johans vecka speglad av Morgan Carlsson

06/11/2015 by Morgan Carlsson

0 comments

Johan non stop-tränar, åker på Monster Jam och väntar på fars dag.

”Hela gänget här i verkstaden är som vandrande lik just nu. Vi hade tre riktigt långa dagar när vi testade i Höljes och eftersom vi kunde köra helt utan driftstörningar så blev det mycket skruvande och intensivt jobb med inställningar.”

Inga haverier, det tyder på bra driftsäkerhet.

”Inte en stötdämpare som gick sönder, inga böjda stag, inte ett glappt hjullager, ingenting. Och förutsättningarna var näst intill perfekta på banan. Lite fuktigt på måndag morgon, men sedan helt torrt resten av testet. Helt otroligt att kunna få det så i november.”

Det bör innebära att ni också fick en hel del svar från bilen.

”Det bygger en erfarenhetsbank förstås. Vi fick verkligen läge att sortera ut bilen. Vad får man mer av och vad tappar man om man gör en viss grej? För mig blev det värdefull körning. Visserligen inte som på tävling med trafik runt omkring, men man lär sig alltid något.”

Men nu blir det lugnt ett tag innan det är dags för Sydamerika i slutet av månaden.

”Lite gôtt också faktiskt. Jag har kommit igång med träningen igen. Det har blivit en del mountain-bike och idag ska jag springa tillsammans med Victor. ”

Ledig förra helgen...

”I fredags var vi i Karlstad på bio, nya Bond-filmen. Den var bra, Bond är Bond liksom. I lördags var jag helt ledig och gjorde nog ingenting överhuvudtaget.”

Och ännu en tävlingsfri helg väntar…

”Ja, men nu ska vi iväg till Stockholm och ställa ut både Porschen och rallycross-VW:n på Monster Jam på Friends Arena på lördag. Det är ett uppdrag för Bauhaus, men vi passar på att ta en hel helg i huvudstaden, så Zandra och Colin ska med. Det är ju Fars Dag också på söndag. Jag kanske får ett par strumpor, ha-ha”

Colin har säkert planerat något fint, men du kanske också ska passa på att göra något mer blöjbyte. Du gjorde ju ett under hans första veckor, men sedan har det visst blivit dåligt med det…

”Det finns andra som sköter det där. Men jag kom faktiskt på att jag har gjort ett till, så jag är uppe i två byten i alla fall, ha-ha.”

 

 

0 comments

This thread has been closed from taking new comments.