Röd dag igen

06/01/2011 by Johan Kristoffersson

0 comments

Torsdag

När jag tittar ut och ser snön vräka ned så känns det som att racingsäsongen är ganska avlägsen, men tiden går otroligt fort mot de första testerna.

Under brinnande säsong är det ingen i teamet som reflekterar över vilken färg det är på dagen i almanackan, då är det fullt fokus på uppgiften som ska avklaras. Det innebär att under sommaren blir det många helger i rad och vi umgås mycket under pressade situationer. Då är det viktigt att vi accepterar och ger varandra det utrymme varje person kräver. Det blir lite som det sociala spelet i Robinson. Men att vi jobbar med vårt intresse och det vi brinner för gör ju det hela mycket enklare.  
Därför tror jag att det också är viktigt att umgås och göra något som är helt utanför arbetet. I och med att alla på verkstaden har blivit kost/träningsinriktade har det blivit en hel del träningspass tillsammans på lediga stunder.
Det är lätt att vaggas in till ett lägre tempo med alla dessa röda dagar, men det ska vi på KMS inte låta oss drabbas av.  Idag blir det ett träningspass i ishallen med hela staben som är hemma i Arvika. 

JK


 

0 comments

This thread has been closed from taking new comments.