En kul dag på jobbet!

11/03/2011 by Per Andersson

0 comments

Storyn bakom "4-Motion Experience 2011"

Den 24 februari landade 13 Motorjournalister på flygplatsen i Värmländska Torsby. Utanför ankomsthallen väntade 8st Volkswagen Passat 170 TDI 4-Motion på att testa Värmländska slingrande skogsvägar till Oslo.

Efter en inspirerande färd genom ett vintervackert Värmland och ett kort stopp med måltid i vildmarken landade sällskapet i Oslo för att tillsammans med Svenska skidförbundet uppleva skid-VM i Holmenkollen.

Väl framme i Oslo väntade en kort bussresa innan vi anlände Holmenkollens skidstadion som fullkomligt kokade med 50 000 exalterade Norska fans med ansiktsmålningar och Norska flaggor skallande Petter, Petter, Petter, Petter... Det gick ett sus genom publikhavet när Sveriges Marcus Hellner gjorde rycket i "Hellnerbacken" och fullständigt krossade sina medtävlare...

Efter att Hellner gått i mål väntade en trevlig middag i regi av Svenska skidförbundet, därefter prisutdelning på Oslos paradgata Karl Johan och efterfest hos Norska skidförbundet!

Dag två var det åter uppsittning i de fina Passaterna för vidare färd mot Maarud mitt i vildmarken mellan Oslo och Kongsvinger. På agendan stod information om Volkswagen Passat innan det blev dags provkörning på en plogad bana på sjö is. Halkövning med Passat 4-motion och Golf R blandades med en hissnande förd i "Monsterbilen", Volkswagen Scirocco 4-Motion. 

För oss på KMS var 4-Motion Experience 2011 "en kul dag på jobbet" och en fantastisk upplevelse tillsammans med Volkswagen.

 

0 comments

This thread has been closed from taking new comments.