Johan och Emil höll träningsläger för VW inför Vasaloppet

17/12/2012 by Per Andersson

0 comments

Volkswagens återförsäljare mönstrar ett rekordstort startfält i 2013 års Vasalopp. Nu tar man hjälp av KMS skidexperter Johan Kristoffersson och Emil Svensson.

Under luciahelgen var Johan Kristoffersson och Emil Svensson i Tänndalen för att träna Volkswagens ÅF på skidor inför den stora utmaningen, Vasaloppet 2013. 60 personer från VW fanns på plats i Tänndalen under helgen för att slipa formen och för att få råd och tips om teknik och vallning. Tänndalen bjöd på ett högst varierande väder med allt från -28grader till några plus grader, men med några tuffa kilometer i benen så har förhoppningsvis bilbranschens spjutspetsar fått en bra start på träningen inför Vasalopps starten i Sälen i mars.

De båda kompisarna Johan Kristoffersson och Emil Svensson gick på skidgymnasiet tillsammans, idag arbetar de båda på Kristoffersson Motorsport i Arvika. Johan sadlade om från skidåkning till motorsport och har sedan gjort en kometkarriär med fyra hjul. Emil arbetar till vardags hos Kristoffersson Motorsport, men jobbar även som skidinstruktör bl.a. hos Set Sail fitness i Arvika.

 

0 comments

This thread has been closed from taking new comments.