Redo för race på Mantorp Park

19/05/2011 by Per Andersson

0 comments

Teamet har varit på plats sedan onsdag förmiddag, bilen är nyservad och klar för att rulla ut på morgondagens test och kval.


Emil Svensson, Emil Andersson och Tony Johansson är klara med förberedelserna

Imorgon inleds årets tredje deltävling i Carrera Cup. Tack vare en fantastiskt fin inledning på säsongen så ligger KMS och Johan Kristoffersson i ledningen av mästerskapet tillsammans med fjolårets mästare Robin Rudholm. Johan har två heatsegrar, en andra och en tredjeplats medans Robin hittills skrapat ihop en seger och tre andraplatser. Det kommer att bli ett oerhört spännande lopp där Rudholm och Kristoffersson närmast jagas av Linus Ohlsson och Oscar Palm som ligger 15 respektive 29 poäng efter ledarna.

Inför tävlingen på Mantorp Park har KMS genomfört ett extra testpass på banan i måndags. Även Rudholm har spenderat en dag på banan under slutet av förra veckan, allt för att kunna matcha Johan som är dokumenterat snabb här på Mantorp Park.

Teamet anlände i onsdags och började det digra arbetet att resa tält och plocka upp alla saker. Under torsdagen har Porsche mekanikerna finputsat alla detaljer och gjort en setup inför morgondagens första testsession. Det är ett laddat och motiverat gäng som längtar efter att tävlingen skall börja!

 

Tider för tävlingen på Mantorp Park:
Fredag 20 maj
11:00-11:20  Test
15:10-15:35  Kval

Lördag 21 maj
10:55  Race 1
14:50  Race 2         

 

0 comments

This thread has been closed from taking new comments.